30 Ekim 2015 Cuma

Buruk Bir Yazı


Selamlar! Bugün benim doğum günümdü. DÜ diyorum artık gün bitti çünkü. Bugün o kadar garip bir gündü ki. Doğum günüm eski neşesini kaybetmişti. Kimse de kutlamadı zaten. Yakın arkadaşlarım bile. O kadar okuldan ayrılırken ağlayan arkadaşlarımdan HİÇ.KİMSE.KUTLAMADI. Yine en vefalıları sanaldan çıktı. Bookstagram arkadaşlarımdan iki üç tanesi sağolsunlar kutladılar. Ama beni en çok üzen yakın akadaşım dediğim kimsenin kutlamamsı oldu. Hani derim müsait olamadılar falan diye de, mesaj atıp normal konuşuyorlar, snap atıyorlar Burger'a gitmişler falan ama bir allahın kulu da kutlamadı. O kadar değersiz hissettim ki kendimi...

Sonra en yakınlarımdan biri wp'den ses atmış "Kanka Ulaş Selin'in doğum gününü unutmuş nasıl affettircem diyo fgsjdgfj" diye. Orada Selin'in ben olduğunu anladım ancak Yağmur anlamamış. Sonra hemen düzeltti "Lan sana diyormuş, bugün...." dedi ben de "Alıştım Yağmur" yazdım. Ulaş benim en yakın erkek arkadaşımdır. Üzüldüğümde onu arayıp ağlamıştım yani o derece ki ben kolay kolay ağlamam. Ulaş o kadar planlıyor nasıl affettireceğim diye.. Ama diğerlerinde tık yok.. Valla insanlara artık verdiğim değere eş bi değer istiyorum. Cidden bunaldım. Belki aptal bir tarih diyebilirsiniz ama yakın arkadaşlarınız her yıl kutlayıp bu yıl unutunca boğazımda bir düğüm oluşuyor yani. Hepsine çok ama çok kızgınım. Ayrıca da dargın... Doğum günlerinden nefret ediyorum....



29 yorum:

  1. Oy kuzum niye üzülüyorsun ya üzülme lütfen ama. Ya sen hep gülen saçma salak şakalar yapıp insanı güldüren kişisin. Sen üzülme de herkes üzülsün. Lütfen kafana takmamaya çalış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte vefalı arkadaşlarımdan biri :') Napayım be Selen'im ister istemez taktım kafaya. Neyse en azından sizler varsınız :') İyi ki varsınız :'))

      Sil
  2. Doğum günün kutlu olsun unnie~ nice yıllara
    <3 <3

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle doğum günün kutlu olsun Elif, geçmiş dedin. Bir ikilem de kaldım, yoksa dedim, kendimi trafikte son anda kırmızı ışığa yakalanan eleman gibi hissettim, kutlayıp kutlamam konusunda bir kararsızlık arasında gidip geldim ama şu var ki; doğum günleri benim gözümde gerçekten özeldir, hani özel günleri kutlayan birisi değilimdir. Olamamışımdır. Nedense saçma gelir, fakat doğum günleri tam hilafı, küçüklüğümden bu yana özel gelir, üzerinden ne denli vakit geçerse geçsin benim için öyle de olacaktır, nitekim herkese has tek bir gün bu nedenle geçte olsa kutlamak istedim. Belki çok klişe olacak fakat gönülden dediğimi bilmeni isterim, dilerim ki yeni yaşın sana mutluluklara vesile olarak geriye dönüp baktığında nice güzel hatıraya, nice güzel güne yelken açar. Ayrıca üzülme, dert etme. Okurken samimiyim biraz içim buruldu, benzeri başıma geldiğinden dahası doğum günlerini sevdiğimden. Lakin öte yandan sana has bugünü yeise boğmayasın. Boğmayasın ki, kalbinde de, yüzünde de mütebessim eksik olmasın. Yeni yaşında mutluluklar dilerim, değer verdiklerinle birlikte daha nice senelere. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için ve kutlamanız için çok teşekkür ederim :') Kesinlikle ben de sevdiklerimin doğum günlerine çok dikkat ederim, o bir günü onlar için değerli kılmak isterim sadece ben de benim onlara verdiğim gibi değer versinler istemiştim. Ama sizin gibi bloggerlarin yorumlari cidden beni çok mutlu etti ve üzülmemin yersiz olduğunu anladım. Çok teşekkür ederim herşey için :))

      Sil
  4. Doğum günüme plan yapanları da şimdi ben hatırladım. Sonra onlarla tartıştım ve acayip derecede bağırdığım için planlar sel oldu.. Aman ya sıradan bir gün, hatırlayanlara daha değer veririm diyorum ben sadece.. Çok güven vermemek gerekiyor aslında, asıl şeyler bu günlerde anlaşılıyor diyebilirsin kiii *.* Ben seni çok seviyorum valla. En iyi en samimi bloggerlardansın. İyi ki anan seni fışkırtmış be !! *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa İrem, çok teşekkür ederim :')) Gerçekten bu gibi günlerde anlaşılıyor... Neyse artık uyandım cncjkvkgk Yorumun için de çok teşekkür ederim :')

      Sil
  5. Bilseydim ilk kutlayan kişi ben olurdum emin ol ;; Kendi doğum günüme değer vermesem de arkadaşlarımın doğum günlerini mutlaka kutlarım. Hediye alamazsam bir şeyler yazarım bir şeyler çizerimdfgdf onlar için değerli olmayacak olsa bile.

    Arkadaşlarının böyle bir şey yapması gerçekten üzücü. Ben de böyle bir şey yaşamıştım ama o kadar üzülmemiştim çünkü o insanları başından beri arkadaşım olarak görmüyordum. Bu yüzden kutlamamalarına da pek şaşırmamıştım. Sanırım senin problemin karşındaki insanlara fazla değer veriyor olman. Sana verdiğin değerin karşılığını vermediklerinde de böyle boşluğa düşüyorsun işte. İnsanlara karşı ayna gibi olmalısın. Onlar sana ne kadar değer veriyorsa sen de onlara o kadar değer ver. Benim bildiğim doğru bu en azından.

    Geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada!! :3 Emin ol seneye en azından bir kişi elinde balonlarla *hayali balonlar* doğum gününü kutluyor olacak~

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shuu-saan *-* Çok çok teşekkür ederim. Sanırım dediğin gibiyim. Fazla değer veriyorum. Ama yakın arkadaşım olunca elde değil cidden bekledim bi doğum günün kutlu olsun yazısı. Neyse artık bir şeylerin farkına vardım. Benim için de bu iyi yönü oldu. Yazın için çok teşekkür ederim *-*

      Sil
  6. Bugun 3pu muuu! Tatil olunca bendeki devreler yaniyo 2 dk onceye kadar bugunu 29u saniyordum... Burdan takvimimde Elif Karanin dogum gunu yazan yere dikkat cekiyorum. Google + bile sanal arkadaslari dusunuyo fakat iste bi ben dusunemiyorum.
    Dogum gunleri mutlu olmak icin vardir niye depresyona giresin ki! Omedetoo...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaaa Ranao çok çok teşekkür ederim :')) Depresyona girmem artık umrumda değil dnajkckxkd

      Sil
  7. Kız kendi pastanı alıp kendin kutlasana sen doğmuşsun o gün :) ne kadar güzel
    başkalarıniñ kutlamasını niye bekliyorsun:)
    Onlar kutlamamış ama boşver hıh kendileri bilir en yakın arkadaşlarını üzdüler.
    neyse geçmiş doğum günün kutlu olsun.
    seneye bol neşe ve kahkahayla girersin inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten öyle yaptım, ne bileyim yakın arkadaşım olunca kafaya takmış bulundum beni de üzdüler azcık ama yorumunuzla çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim :'))

      Sil
  8. Doğum günün senden öncekiler için icat edilmiş bir şeydir diye bir söz var,beni kutlama hakkına sahip yapıyor xhjjhh.Bilseydim gerçekten daha önce kutlardım ama telafi etmeye çalışayım:) Doğum günün kutlu olsun,daha nice MUTLU senelere:)-Mutluyum unutmayalım:D-
    Ne olursa olsun kimseye hak ettiğinden fazla değer verme,sonunda yine üzülen sen olursun.Bu benim de anca öğrenebidiğim bir şey bilmiyorum beni tavsiye verme hakkına sahip yapar mı ama yine de söyledim xhjjhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki yapar fgghfjg. Kesinlikle katılıyorum artık daha dikkatli olacağım ;-; Kutlaman için de ayrıca teşekkür ederim :'))

      Sil
  9. Yazıyı görünce duramadım. Geçte olsa bende kutlayayım.
    Doğum günün kutlu olsun~!
    Benimde doğum günümü birçok arkadaşım unutmuştu. Cidden can sıkıcı bir gün geçirmiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık üzülmüyorum cidden gözüm açıldı. Çok teşekkür ederim kutlaman için de :3

      Sil
  10. Ya ben bir şey soracaktım. Siz Antalya'da mı yaşıyorsunuz ?

    YanıtlaSil
  11. Seni tanımıyorum. Yani en azından blogdan tanıyorum ama ona da tanımak denmez tabi. Geçmiş doğum günün kutlu olsun öncelikle. Bir yabancıdan sana tavsiye: Takma, DEĞ-MEZ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değmeyeceğini bugün anladım. Çok teşekkür ederim ^^

      Sil
  12. Ben de internete yeni girdim :/ Bugün 30'u sanıyordum ben de, gomenee :'( Tableti elime alsaydım keşke, görürdüm o zaman.

    Benim doğum günümde de öyle olmuştu, dostum dediğim kimse hatırlamadı. Sanalda bile kimse önceden hatırlamadı, ben söyleyince. (lafım size değil blogger girls)

    Bence yılda sorun var bizde değil B|

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep yıldan hep tabi ki..fdtgfghgh Çok teşekkür ederim Moka-chan ^^

      Sil
  13. Yaağğğğ amk 2 gün geçmiş ben daha yazıyı yeni görüyorum!!!Lanet olsun bu hayat!!! Atlantisliiim ben bilsem kutlardım yhaa...Şöyleki insanların doğumgünleri hiç aklıma gelmez,çünkü kendiminkide gelmiyor dfghjklş Ama sen sadece bir insan değilsin sen malcığımsın nasıl aklıma gelmez....Baka Kinu baka.Affet beni gomene.. T-T Lan keşke 1 dakika animeyi bırakıp girseydim şu Blogger'a kahretsin ya.
    Doğumgünün kutlu olsun nolur affet... Ay çok gerizekalı bir kızım ben ya.Ağağağa nasıl görmem nasıl unuturum ya....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kinu baka çünkü bunları diyor. Kanka senin haberin bile yoktu hem sana kızamam ki ben eşek yaa *-* :3

      Sil
  14. Olsun iyi ki doğmuşsun bunu düşünmek bile güzel

    YanıtlaSil
  15. Doğum günleri kutlanmalı ya!!! Kutlamayan utansın... :)

    YanıtlaSil
  16. Yaa Keşkem bileydim de diyeydim yaa. Ama olsun şimdi derim ben de "Doğum günün kutlu olsun..."
    Sen sorun etme bunları yine de bak burada yüzlerce dostun var di mi ama...
    Bool bol gülücüklü Kaaal!
    Her günün doğum günün gibi olsun
    ve her doğum günün hep mutlu olsun...

    YanıtlaSil

Tasarım: Şevval & Moka