20 Nisan 2019 Cumartesi

Estonyalı Ex-Flörtüm Part 2

Aaaaaa sonunda ikinci partı yazabiliyorum. İki haftadır o kadar hastaydım ki tüm vizelere hasta hasta girdim ve çalıştım. Hayatımın en zor haftalarından biriydi, mental ve fiziksel olarak bittiğim bir mart ayı sonunda böyle bir nisan ayı tuz biber oldu üstüne.... İlk defa yazacak çok şeyim var ama vaktim yok, bunun için herkesten çok özür diliyorum ve uzatmadan yazıya geçiyorum.

not: Başlıktaki flört kısmı tanışma sebebimizden geliyor, yoksa hiçbir zaman flört olmadık. Tamam yazıya dönelim.

En son çocuğun bana anlamsızca soğuk yaptığını yazmışım ve ne var biliyor musunuz ASLA SEBEBİNİ ÖĞRENEMEDİM. Bir gece saat böyle iki ya da üç gibiydi sanırım artık dayanamayıp instagram yazdım hayırdır artık açıklama yap lannnnn diye tabi bu kadar davar gibi yazmadım ama iç sesim buydu. Sonra birden bana çocukluk fotoğraflarını yollamaya başladı. Meğersem KÖYÜNÜ ÖZLÜYORMUŞ BEYEFENDİ. Köy dediğimde Estonya'da 100 kişinin yaşadığı bir ada. Üniversite için şu an bulunduğu kasabaya gelmiş ve o adayı çok özlüyormuş. Şu homesick denilen durum.... Ondan sonraki haftalarda bana sürekli adasından bahsedip durdu ve soğukluğu da azaldı. Galiba ilk başta anlatmadı "Iy köylü" diye yargılarım falan diye mi korktu anlamadım :D Neyse işte bu konu da böyle kapandı.

ben arkadaşlığımız bir seviye atladı diye düşünüyordum. Hala her gün konuşuyorduk ve gerçekten samimiydik. Rabbit'ten bi şeyler de izliyorduk falan her şey gayet güzel, bir gün birden dedi ki "I like to think of you as a close friend nowadays" REYİZ ALLAH RAZI OLSUN, LÜTFETTİN GERÇEKTEN SAĞOL HGKJDFH Ben bi kaldım "aw thanks"tan başka bi şey diyemedim. Sonra "Ne oldu birden" diye sordum o da dedi ki "Arkadaşlığımız hakkında düşünüyordum işte okullarımız bitince sen de para biriktir bir gün buraya gel seninle o adada vakit geçirmek isterim, söz ver bir yazı birlikte kamp yaparak geçirelim" ben yine error verdim ve "...nE" oldum. Anlamıyordum gerçekten yakın arkadaş mıydık yoksa yol mu yapmaya çalışıyordu. Neyse işte ben yakın arkadaş olduğumuzu düşündüm. Ama arada böyle bana benimle arkadaş olduğun için çok mutluyum işte iyi ki tanıştık falan diyor hala anlamıyorum. Ve dediğine göre çok fazla arkadaşı yokmuş reelde. Ben de diyorum o yüzden galiba hani beni arkadaşı atadı kendine.

Neyse işte yine her şey normal seyrinde giderken bir gün birden bana bi ses kaydı attı. Bir kızdan bahsediyor, kızı aylardır seviyormuş ve kız ona açılmış o da kıza açılmış ama kız birden kendini geri çekmiş falan falan. Bunu duyunca ben yine bi "..nE" oldum. Öncelikle eğer aylardır sevdiği biri varsa niye benimle bu kadar konuştu yani siz sadece arkadaş olduğunuz biriyle sabahlara kadar konuşup bi şey izler misiniz bilmiyorum ben yapmazdım. Tamam gerçek bir flört durumu hiç istemedim ama yine de şok olmuştum aylardır sevdiği biri olduğunu duyunca. Kız da salak mı ne madem açıldın niye geri çekiyorsun kendini jflejlsj sinirlendim.

İşte arkadaşlar özet şeklinde yaşadıklarım bunlar AH DURUN ÇOCUĞUN ABİSİNİN ESKİ KIZ ARKADAŞININ BENİ SNAPTEN NASIL EKLEDİĞİNİ ANLATMAYI UNUTTUM.

Şimdi yılbaşı zamanları galiba, evinde film gecesi düzenliyordu. Snap attı bi kız vardı odada çok tatlı böyle pembe saçlı falan aaaaa çok tatlı dedim ben sonra kız bana onun telefonundan thanc uu diye snap attı. Bi kaç hafta sonra yine geldiler ve işin garibi kız çocuğun abisinin eski kız arkadaşı ve abisi ile ona film izlemeye geliyorlar???? yani çok awkward ex'inin kardeşine ex'inle birlikte film izlemeye gitmek?? :DDD neyse ben yine ben snapten gördüm "aaaa hello again" yazdım. Kız da arkadaşıma şey demiş konuşmak istiyorum ama utanıyorum. Arkadaşım da benim snap adresimi vermiş. Kız beni ekledi. Biz klasik kız muhabbeti çevirdik u are cute, no you falan. Ben de bir yandan çocukla konuşuyordum snapchatten sonra bana kızdan mesaj geldi "AA'ya söyle de telefonu bırakıp filme dönsün" Halbuki AA benimle konuşuyor o sırada D::: Neyse ben uyudum sabah kalktım kızdan iki üç tane snap var OT SARARKEN VE UYUŞTURUCU ALIRKEN SNAPLER JFHGKDJFKHJ Ben bi wtff oldum. Arkadaşlar kızın her attığı snap drug temalı habire uyuşturucu alıyor, çok üzüldüm allah kurtarsın kardeşiiiiiim. Ama kız aşşşırı tatlı :'))

Neyse işte yaşadığım şeyler bunlardı ah bi kere de çocuktan nargile snapi aldım?? Yani avrupalı diyoruz nargile snapi yolluyor gerçekten çok üzücüydü hahah Nargileyi de ablası Türkiye'den götürmüş oraya, bi insan kocaman nargile nasıl götürebilir taaa Estonya'ya hjhkfjhgkf Bildiğiniz kocaman fokur fokur nargile. Çok şaşırmıştım ve gülmüştüm.

NEYSE işte bunlar yaşadığım şeyler. Şu anlık gerçekten yakın arkadaşız ve her şey normal lol Birlikte Breaking Bad'e başladık ilk sezon bitti. Hayatıma bi heyecan geldi diyebilirim. Sanal hayatım bu yönde bir gün de okul hayatımda neler olup bitiyor onları yazmam gerek aah ah bi insan nasıl bi şey yapmadan bu kadar olayın içinde kalabilir anlamıyorum.

Bir sonraki yazımda yurtdışından bir kaç kişiyle tartışmamı ve ülkemizin dış imajının ne kadar kötü olduğunu yazmak istiyorum. Okul hayatımı da yazabilirim nasıl danışman hocamın derslerimi onaylamadığını falan :cc Yorumlarda siz seçebilirsiniz lol

OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, BİR SONRAKİ YAYINDA GÖRÜŞMEK ÜZEREEEE.







5 yorum:

  1. Yaaa bu nasıl bir tatlılıktııır. Kendimi ünlü gören fangirl çığlığı atmamak için zor tutuyorum xD Bu seriye devam edeceğini umuyorum bu arada ;) Aslında yakın, erkek olan bir arkadaşa sahip olmak çok güzel bir şey ama tabi o arkadaş olan şahsın insanın kafasını karıştırmaması gerek. Anne gibi seslenecek ama sen en iyisi dikkatli davran. Çok fazla güvenme derim. Geçen sefer de yazmıştım "Içinden geldiği gibi davran" diye. Yine öyle yap. Ama içinden ihtiyatlı olmak gelsin bence)) Zamanla her şey oturuşacak. Vakit geçtikçe ne kadar güvenebileceğine de öyle karar verirsin. Umarım gerçekten düzgün insan çıkar:') Ayyyyy InsAllah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AAaAAaaAAaaa hehehhe evet evet ihtiyatlı yaklaşıyorum. Ya aramızda bi şey olacağını sanmıyorum, olsa ki (umarım olmaz...) buna bir dur demek zorunda kalırdım çünkü 5-6 aydır tanığım kadarıyla uzak mesafe ilişkisi yürütebilecek biri değil :') Onu bir telefon ilişkisine hapsetmek istemem. Bakalım artık ya takılıyoruz öyle hahah Bu seriye devam edeceğim sanırım ^v^

      Sil
    2. Zaten erkeklerin çoğu yakın mesafe ilişkilerinde berbatken uzak mesafede başarılı olana madalya vermek gerekir :D

      Bekliyorum o zaman serinin devamını^•^

      Sil
  2. İlginçti gerçekten, insan ilişkileri yaşama dair.

    YanıtlaSil
  3. Hehehe selam!!! Twitter'dan takip ettiğim için çoğundan haberim vardı 😊 yani yorum yazmıyorum diye takip etmiyorum sanma:) buradan nasılsın iyi misin muhhabbetine giresim var ama yorum kısmını msn'e çevirmeyeyim. İyisi mi şey diyeyim:
    GÜLÜCÜKLÜ KAL😊😊

    YanıtlaSil

Tasarım: Şevval & Moka