17 Ekim 2017 Salı

BLOGUMUN DOĞUM GÜNÜNÜ KAÇIRDIM

 KENDİME İNANAMIYORUM BLOGUM 3 YAŞINA GİRDİ VE BEN BUNUN HAKKINDA YAZI YAZMAYI UNUTTUM..........

Öhö öhöm 24 Eylül 2014'te başlayan bu maceram bir sene ara verir gibi olsa da yüreğimde hala devam ediyor. 2014'ten beri blogumun teması değişti, kah yeni yazılar yazdım kah yazılarımı sildim, bazen yazdım bazenleri yazamadım, çoğunda saçmaladım ama DAHA DA çoğunda sizlere dert yandım. Bu 3 yıllık maceramda burada olan insanlar da elbet değişti bu hayatta neler değişmiyor ki..? Başlarda o kadar kalabalık bir gruptuk, insanların instagram ve youtube tarzı siteleri kullanması bloggera olan ihtiyacı azalttı ve sonunda burada kala kala bir avuç insan kaldık. Özür dileyerek ben de blogumu boşladığım için bunları utanarak yazıyorum. Ama ne olursa olsun bir yıl da olsa iki yıl da olsa buraya hep gelip bir şeyler gireceğim çünkü burada resmen büyümem var. Lisenin ilk yıllarından şu zamana kadar tuttuğum bu blog benim günlüğüm gibi ve açıp bazenleri okuyorum. İtiraf etmek gerekirse çok saçma yazılarım var ama silmiyorum çünkü geçmişimden kaçmam onları yaşamadığım anlamına gelmiyor :') 

3 sene içinde dertlerimi okuduğunuz için ve zaman ayırıp yorum yazdığınız için sizlere minnattarım. Blogger'da artık olmayan dostlarım sizleri de çok özledim lütfen yazılarınıza geri dönüünn!! Burada tek başıma saçmalamak istemiyorum. Tekrardan bu zamana kadar blogumu takip eden ve beni destekleyen, yorumlarıyla bana güç veren herkese çok teşekkür ediyorum. Belki abartı olacak ama bloga devam etmemi sizler sağladınız. Lütfen beni gelecek senelerde de desteklemeye ve okumaya devam edin!! 


4 yorum:

  1. Benim blogun doğun günü de geçti. Ha bugün ha yarın derken yazı yazamadım. Blogda 4.seneme girdim. Eski yoğunluk olmasa da bloga yazmak çok hoşuma gittiği için devam ediyorum. Daha uzun yılla devam ederiz umarım.

    Blogunun doğum günü kutlu olsun :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok teşekkür ederiim, umarım uzun yıllar ben de sizin yazılarınızı okuyabilirim :'>> Bloga yazmayı ben de çok seviyorum ama ortam olunca yazmayı daha çok sevdiğimi fark ettim. Yine de yazmaya devam edeceğim ama çünkü beni rahatlatıyor (':

      Sil
  2. Blog doğum günlerini kaçıranlardan biri de benim. Gerçi ben normal doğum günlerine de önem vermiyorum ya neyse. Çok da kafaya takmamak lazım bence :) Yazıdaki giflere yorum yapmaya geldim ben. İlk gif tabii ki Mirai Nikki'den. O animeden nefret ettim ama konusu fena değildi. Daha iyi bir yere bağlansa ve işlenişi daha iyi olsaydı sevebilirdim...
    İkinci gif ise "Jinrui wa Suitai Shimashita" animesinden. Kasıtlı olarak mı seçtin bilmiyorum ama değeri bilinmeyen "underrated" dedikleri animelerden biri o. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mirai nikki'yi şu an izlesem sevmem sanırım ama ilk çıktığı zamanlarda izleyip beğendiğimi hatırlıyorum. yan karakterleri ana karakterlerden daha çok sevdiğimi hatırlıyorum bir de :)) Jinrui wa Suitai Shimashita'yı çok duydum ancak bir türlü seyretmedim, gif'i de kasıtlı olarak koymadım zaten. hatırladığım iyi oldu yakın bir zamanda izleyebilirim :') Teşekkürler!

      Sil

Tasarım: Şevval & Moka