1 Temmuz 2015 Çarşamba

Pfff



Selamlar! Nasılsınız? Ben hiç iyi değilim. Şu iki haftadır falan üzerimde bir tembellik var ki sormayın. Ne kitap okuyasım geliyor ne başka bir şey. Çevirmem gereken 2 bölüm manga var onu bile üşengeçlikten kaç gündür çeviremedim. Bloga yazı yazacağım açıyorum pc'yi bakıyorum boş boş kapatıyorum. Telefonla çok sık mesajlaşan ben telefonu elime dahi almaz oldum ki zaten 2-3 gün tamirde olacak. Benim de işime geliyor açıkcası. Yatıyorum koltuğa mal mal tavana bakıyorum. Arada bi anime izliyorum o kadar. Anlayacağınız aptal boş kafalı biri oldum. Temmuz'a gelmişiz bile ama ben hiç ders çalışmadım. 9-10 hiç aklımda değil zaten 11'e çalışacaktım ama hiçbir şey yapmadım. Tabletten çizim yapmaya başladım. DevinArt hesabı açtım. Daha hiç nasıl kullanacağım araştırmadım bile. Bu arada bilen varsa bana yardımcı olabilir mi? :< Çizimi falan da bıraktım. Yani 2-3 haftadır oksijen israfından başka bi şey değilim. Help mööö.

8 yorum:

  1. Aynı şey bana da oluyor. Sözde çalışma programı hazırlayacaktım, yarım kalan animeleri dizileri izleyecektim ama nerde. Üstüne uyku düzenime de ettim ben. Galiba yaz hepimizi aşırı bir şekilde tembelleştirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ya! Ne planlarım vardı benim de. 11-12 gibi kalkıyorum resmen ki ben saat 9 dedik mi ayakta olan bi insandım :c

      Sil
  2. O bazen banada oluyor içinde bir dert vardır onu atmalısın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen içimde bi şey varda... Hayırlısı olsun ya :D

      Sil
  3. Ben öğlen 4,5'ta uyanıp,sonra ayılmaya çalışıyorum.Ayılınca bilgisayarı açıyorum,anime izleyecem diye.Anime izlemeden Blogger'a giriyorum,boş boş bakınıp geri çıkıyorum.Ondan sonra "Ühüüü çok acıktım benn!"triplerine girip koltuğun üzerinde kendimle cebelleşiyorum.En sonunda sıkıntıdan gene uyuyorum.
    *Klasik Bir Kinu Günü* Banada yardım edin çok tembelim.Hatta gel biz sarılalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya resmen kendimi gördüm! Yemin ederim benim bi günümü özetledin :D Çay koydum hadi gel :')

      Sil

Tasarım: Şevval & Moka