8 Mayıs 2015 Cuma

Noragami'nin 2. Sezonu çıkıyor!!!

Ayy ay müjdemi isterim arkadaşlar! Noragami'nin ikinci sezonu çıkacakmış! Sanırım haftalardır aldığım en güzel haber bu! Zira animeyi izleyenler bilir. Bu kadar harika bir animenin tek sezon olması çok üzücü ve saçma oluyordu.



Bi arkadaşım mesaj atmış ve trailer linkini atmişti. "Hadi lan ordan yeme beni bu hayran yapımı" diyerek ikinci sezonu yalanlamıştım... Taaa ki resmi açıklamayı duyana dek! Ciddi ciddi NORAGAMİNİN 2. SEZONU ÇI KI YOR! Ay nasıl sevinçliyim :')


Sonunda bu üçlüyü tekrar görebileceğiz ^^ Yato yu o kadar özledim kiğğğ *.* en sevdiğim kami sensin :') (Kami Japonca'da Tanrı demek (Töbeler olsun! Allahın gücüne gitmesin de .s))

Peki ben bu kadar tantana ettim! Ne bu Noragami diyenler için;



Anime, 8 milyon tanrının yaşadığı, ölü ruhların bu tanrılara hizmet ettiği ve diğer ruhların ise insanların işlerine burnunu soktuğu bir evrende geçiyor. Hiyori Iki ortaokul öğrencisidir ve sınıf arkadaşları tarafından dalga geçilen biridir. Daha fazla dayanamayıp gizlice ağlamak üzere tuvalete giden Hiyori, duvarda bir telefon numarası ve altında da ”Senin sorunları çözeceğim” yazan bir mesaj görür. Hiyori bu numarayı arar ve karşısına acınası bir halde olan, işsiz, evsiz ve kendine “tanrı” diyen biri çıkar. Işe yaramaz biri gibi görünmesine rağmen bu tanrının özel bir gücü vardır: “bu dünyadaki herkesi kesebilmek”.

Eğer izlemediyseniz ikinci sezon başlamadan hemen izleyin! Koşun koşun geç kalmayıııın!



Şunu da demeden geçemeyeceğim en muhteşem opening'ler arasına Noragami'nin op. kesinlikle girer şu mükemmelliğe bakın! Kulağınız gözünüz opening duyup görsün *.*















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım: Şevval & Moka