26 Eylül 2015 Cumartesi

Atlantisli Bayram Edition


Selamlaar! Sanırım ilk kez blogtan bu kadar ayrı kaldım. Bayram için köye gitmiştik ve bir saat çnce döndük. Allahım 7 saat yol git git bitmedi Afyon'dayken falan kendimi kaybettim resmen dgfjhfgjdf. Bir de yanıma aldığım kitapları ilk iki günde bitirince sıkılmaktan cüğerim soldu. Tüm akrabalar ve KUZENLER geldiler :>>> Benim için ayrı bi işkenceydi. Çocuklarla uğraşmaktan nefret ediyorum. Ve artık çocuk da sayılmazlar yani. 5. sınıfa geçmiş kız hala Elif abla oyun oynayalım diyor. Ne oynayacağım senle lan kaç yaşına gelmişiz ikimizde DİYEMEDİM. Çünkü annem tepeme çöküyor. "Ne oynamıyosun kızla brak şu telefonu" diye. Bir de en büyük ve tek kız ben olunca tüm kız kuzenler toplaştı başıma yarabbi kabus gibiydi. Bayramlardan sırf bu yüzden nefret ediyorum. Harçlık da vermediler zaten. Ya 5 yaşındaki kuzenim 100 lira toplamış. ben ise 20 lira. Onu da annem verdi.... Şu küçüklere para verme mevzusunu anlamıyorum. Asıl iz büyüklerin ihtiyacı var. Bize vermeleri gerekir!!!

Kuzen işkencesinin yanında bir de whatsapptan delirdim. İki haftadır zaten tüm arkadaş krizleri beni buldu. Hiç beklemediğim iki kişi ile aram açıldı. Biri ile barıştım gerçi diğeri ne alemde bilmiyorum. Açıkcası gidenin peşinden koşmam aga hele o laflardan sonra kapı açık arkanı dön ve çık yani. Sonra ortalık duruldu haydaaa bi kişi daha. İçimden la havle çektim. Onu alttan aldım. Sonra noldu bilmiyorum dhfgdjgh. Sonra bi kaç güzel mesaj da aldım tabisiiii :)))) (Burda Moka-chan'a bakıyor :>) Yani üzüldü açıkçası. Hele birine baya kötü oldum ondan hiç beklmezdim çünkü. Uzun süredir tanıdığım bi dostumdu. Dedikleri beni dehşete düşürdü. En çok ona üzüldüm. Ama onunla toparladım. Şuan iyiyim benim için önemli olan bu.

Ya okullar açılacak iki gün sonra ve ben hiç bi şeyi yetiştiremedim. Dershaneden bir ton ödev vardı ve ben yapmadım. Aslında yaptım yani kolay soruları çözüp zorları bıraktım. Zorlar da çok zor geldi yapamadım hsdgfhdgjgh. Bloga yazacaklarım, yarım kalan animeler ve mangalar, diziler filmler hepsi kaldı ağlicam yaaaa :( O yüzden şu iki günü dolu dolu geçirip okula pişmanlıkla başlamak istemiyorum (BAŞLADI). Hep şehir dışına çıktık diye. ŞEHİR DIŞINDAN NEFRET EDİYORUM! Tatilin son haftası böyle bitmemeliydi! Ben hiç dinlenemedim amaaaaağ




6 yorum:

  1. Her gece uykum geliyo, yazık be son günlere deyip biraz geç uyumaya çalışıyorum gsmsks

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir sürü kahve içececğim. UYUMAMAM LAZIIM!

      Sil
    2. Ya pardon Elif hanım.. Acaba şu nescafelerden mi uyku kesiliyor, yoksatürk kahvesi içerek mi işe yarıyor ?? Gsjshshsjsajg

      Sil
    3. Ne demek İrem Hanımcım; şekersiz nescafe harika uyku açıyor efendim :3

      Sil
  2. Bizimde ailede hiç insan yok.Her arife gününde teyzem,eniştem ve 2 kuzenim gelir.Bizim için bayram biter.Kendileri cimriler!!Hiç harçlıkda vermiyorlar ya...Onların dışında verecek insanda olmadığından dolayı elde 0.
    Bir Yuu sözü derki;Arkadaşlıklar çıkar içindir.Bence haklıda,gün gelir seninle işleri biter ve kıçına tekmeyi basarlar.Yanlız olmak bu yüzden iyidir işte.Ama bak ne diyeceğim,yanlız insanlar birlikte olduğunda artık yanlız olmazlar öyle değilmi?Önemli olan diğer insanların seni bırakmasından ders çıkarıp bunu bir başkasına asla yapmamaktır.Ve inan bana yanlız kalmışlar kıçlarına tekmenin basılmasının,yanlızlığın nasıl birşey olduğunu çok iyi bilirler,işte bu yüzdende bunu başkalarına yapmazlar.Yani sonuç olarak :D bende yanlız bir kişiyim sende ama aslında biz ruh öküzleri olduğumuz için pekte yanlız sayılmayız :D Her zaman burdayım yani,okay?
    Ya Elif,söylesene bize biraz daha tatil versinler.Ben daha hazır değilim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yuu ve sen zaten maşallah düşünür gibi insanlarsınız ♥~♥ Kinu beee ikiz gibi ikiz sana tatiller feda olsun :3

      Sil

Tasarım: Şevval & Moka